Akadálymentesítési beállítások

Széchenyi Terv Plusz


Segítség egy gombnyomással!
Segítség egy gombnyomással!

Hasznos és korszerű fejlesztést vezetett be a Gondosóra program: már letölthető a Gondosóra és a mobiltelefon

összekötésén alapuló ingyenes mobilapplikáció, amely számos új funkciót és lehetőséget kínál annak érdekében, hogy még hatékonyabb legyen a gondoskodás és magasabb szintű a biztonság. Az app mind a felhasználó, mind a megadott kontaktszemély vagy hozzátartozók, ismerősök számára elérhető iOS-en és Androidon egyaránt.

 

Milyen új funkciókat nyújt a Gondosóra applikáció?

1.    Értesítések veszélyhelyzet esetén: Az elesésérzékelő funkció baleset észlelésére képes, az applikáció pedig lehetővé teszi, hogy a Gondosóra hozzátartozói értesítést kapjanak az ilyen jellegű veszélyhelyzet esetén. Ezáltal még gyorsabban reagálhatnak és segítséget nyújthatnak.

2.    Kontaktszemélyek szerkesztése: További, új kontaktszemélyeket adhatnak hozzá a Gondosóra szolgáltatáshoz, illetve azok sorrendje is szerkeszthető.

3.    Gyors adatmódosítás és hibabejelentés: Az alkalmazás segítségével könnyedén és gyorsan lehetőség van adatmódosítások elintézésére vagy esetleges hibák bejelentésére.

4.    Merülési értesítések szüneteltetése: Szüneteltetheti az akkumulátor alacsony töltöttségével kapcsolatos telefonhívásokat.
A Gondosóra mobilalkalmazás minden Android 10, illetve IOS 16, vagy annál magasabb szintű operációs rendszert futtató okostelefonra letölthető az App Store és a Google Play áruházakból. Töltse le Ön is az ingyenes Gondosóra alkalmazást telefonjára!