A jelzőkészülék bemutatása

A szolgáltatás keretében biztosított jelzőeszköz nagyon kis helyet foglal, körülbelül gyufásdoboz méretű. Súlya mindössze 35g, és a nemzetközi IPX6-os szabvány szerinti besorolásnak megfelelően vízálló. Egy főgomb van rajta, amelynek megnyomásával a Felhasználó kapcsolatba tud lépni a Diszpécserközpont ügyeletes munkatársával. A Felhasználó a Gondosóra készülékén keresztül el tudja mondani a kérését és a diszpécser megkezdi a segítségnyújtást.

Minden jelzésre szakképzett diszpécser reagál, a megfelelő intézkedések folyamata pontosan szabályozott.

Az eszköz kétirányú kommunikációra alkalmas. A zárt rendszeren belül a készülékről csak a Diszpécserközpontba lehet jelzést indítani – az egyedüli, főgomb hosszú megnyomásával – és a Gondosóra használóját is csak a diszpécserek tudják visszahívni. Egyéb kimenő hívás indítására vagy külső hívás fogadására az eszköz nem alkalmas.

A jelzőeszköz víz- és ütésálló, és erősebb ütést vagy esést érzékelve automatikusan jelzést ad a Diszpécserszolgálatnak.

A készülék a saját állapotáról (pl. töltöttség) automatikus jelzést küld.

A jelzőeszköz rendszeresen jelzi akkumulátorának állapotát a Diszpécserközpont felé, és jelzést ad a Felhasználójának is az alábbiak szerint:

  1. Az alacsony töltöttséget az eszköz automatikusan hangjelzéssel jelzi (30%-os töltöttségi szintnél).
  2. A diszpécser akkor hívja a Felhasználót a készüléken keresztül, ha azt látja, hogy 10% alá csökkent az eszköz töltöttsége, vagy olyan szint alá, ami nem biztosítja annak másnap reggelig történő működését.
  3. Ha lemerült a jelzőeszköz, a diszpécser a kapcsolattartót hívja (csak nappal).

 

A csomagban megtalálható kiegészítők:

  • 1 db jelzőeszköz
  • 1 db USB kábel ​
  • 1 db USB csatlakozós hálózati adapter​
  • 1 db nyakpánt​
  • 1 db karpánt
  • 1 db Használati útmutató​

Kapcsolat

A Gondosóra szolgáltatást a program jelenlegi fázisában a 4iG Nyrt. biztosítja. A szolgáltatáshoz kapcsolódó Diszpécserközpont Ügyfélszolgálatának elérhetősége:

 

Hétfő-Csütörtök: 9:00–17:00 óra

Péntek: 9:00-15:00 óra

Telefonszám: 06-1 880-6831

​E-mail cím: info@szolgaltatas-gondosora.hu​

Cím: 1037 Budapest, Montevideo u. 3/b.

A szolgáltatáshoz kapcsolódó dokumentumok

A szolgáltatáshoz kapcsolódó Adatkezelési tájékoztatót és az Általános szerződési feltételeket az alábbi oldalon érheti el: https://www.szolgaltatas-gondosora.hu/

 

Tájékoztatjuk Önöket,


hogy elkészült a Gondosóra Program Adatkezelési tájékoztatója a Gondosóra Program népszerűsítése vonatkozásában. A tájékoztató semmilyen formában nem érinti a Gondosóra Program által nyújtott szolgáltatást, amely továbbra is ingyenes. A tájékoztatóról bővebben itt olvashat.

This will close in 0 seconds